28 Temmuz 2012 Cumartesi

püf noktalar...






rujMakyaj Yaparken Nelere Dikkat Etmeliyiz:
Kuru ciltler için kuru pudra yerine sıvı pudra, yağlı ciltler için ise kuru taş pudra kullanılmalıdır.
        Yüzünüz uzun ise kaşlarınızı yuvarlak e ortadan hafif kavisli ve orta incelikte olmalıdır. Göz kremiyle göz kuyularını belirsiz boyamalısınız. Kaş ile göz uçtan başlayarak açılan bir yay biçiminde olmalıdır. Hafif rimel sürünüz. Allığı yanaktan burun yönüne doğru hafifçe dağıtın. Far gözkapağınızı  kaplamalı. Fakat kaşlara doğru çıkmamalı.
    Yüzünüz yuvarlak ise kaşlarınızı yukarı kalkık olarak orta kalınlıkta alınız. Göz kuyruklarını kaşa paralel yapınız. Bol rimel kullanabilirsiniz. Allığınızı yanak yönünden gözlere doğru sürünüz.
     Yüzünüz üçgen ise kaşlarınızı yukarı doğru, kavisli ve orta kalınlıkta alınız. Gözlerde makyaj biraz fazla olabilir. Kuyrukları belirgin yapabilirsiniz. Bol rimel sürünüz. Allığı elmacık kemikleri üzerine bolca yayınız.
    Yüzünüz kare ise kaşlarınızı yukarıdan ortası kavisli alınız. Göz kuyruklarını kaşla açık açı yapacak biçimde çiziniz. Bol rimel sürünüz. Allığı yanaklardan göz altına doğru sürebilirsiniz.    
       Yanak kemikleriniz fazla yüksek ve çıkık ise açık renk bir allığı yarım ay şeklinde hemen hemen burundan başlayarak yanak kemiklerine doğru sürünüz.v

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder