En Güzel Abiye Modelleri 2012

Özel günlerin kahramanı olan abiyeler, ayrıca en sıkıntılı kıyafetlerden bir tanesidir. Size en uygun abiye modelini beğenmek için çileden çileye girersiniz. Bir abiye beğenirseniz, fiyatı çok pahalı olur. Sevdiklerinizin nişan/düğün/kına gibi özel günleri duyduğunuzda acaba o gün ne giyeceğim sorusu kafanıza takılır.
Farklı renk desen ve motifte sizler için onlarca abiye modelleri seçtik. Umarım bu abiyeleri beğenirsiniz.

Abiye Modelleri

Pembe ve mavi renkli abiye modelleri en çok kına gibi özel günlerde tercih edilir. Özel süslemeleri ile sizlerin üzerinde çok yakışacaktır.
Mor, en özel renklerin başında gelir. Bu renklerin sayesinde tüm dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Mor bir elbiseyle siyah bir kemer iyi gider.
Bordo uzun abiye modelleri ve yeşil abiyeleri kapalı mekanlarda çok şık duracağı kesin.
Aslında sarı renkli abiyeleri hiç bir zaman tavsiye etmiyoruz. Ama yine de zaman zaman bu tip modellerle karşılaşıyoruz. Elbise tercihinde sarı renkten olabildiğince uzak durun.
Bizim favori elbise modelimiz budur. Çiçek desenli, saten siyah abiye ile çok şık ve zarif olacaksınız.
Orta yaş ve üzeri bayanlar için tavsiye ettiğimiz abiye modelleridir. Osmanlı motiflerinin yer aldığı bu uzun modelde çok şık.
Koyu yeşil-mavi karışımı bu uzun modelde favorilerimiz arasında. Eğer uzun boylu bir model düşünüyorsanız topuz saç modeli yapmakta fayda var.
Genç bayanlar için en ideal ve en güzel abiyelerin başında geliyor. Bu modelin altına kırmızı, beyaz yada siyah topuklu bir ayakkabı iyi gider. Ayakkabı tercihini iyi yapmak lazım.
En zarif modellerin arasında gelir. Siyah topuklu bir ayakkabı ile çok şık görüneceğiniz kesin.
Açık pembe uzun bu elbiseye ince zarif bir çantanın eşlik etmesi gerekiyor.
En cesur renkler arasında olan mor, özel günlerde sıkça görmeye alışık olduğumuz bir seçim. Çok güzel ve renkli bir renk olmasına rağmen, kombinasyon konusunda sizlere zorluklar yaşatabilir. Morla en iyi giden renkler arasında yine siyah yer alıyor. Siz siz olun, mor bir elbisenin yanında kesinlikle beyaz elbiseleri denemeyin.

Çiçek Motifli Abiye Modelleri

Çiçek motifli abiyeleri ilkbahar aylarında ortaya çıkmakta ve tavsiye edilmektedir. Beyaz, pembe ve kırmızı renklerden oluşan bu kombinasyona bir çok renk eşlik etmektedir.
En ağır renkler arasında olan kahverengi tonlar, genç ile orta yaş arasındaki yeni evlenmiş bayanlara tavsiye etmekteyiz.  Güçlü ve ağır başlığın temsili olan bu modelleri hepimiz hayatımızın bir dönemde denemişizdir.
Mor ve sarı en uyumlu renkler arasındadır.  Ama tip modelleri görmek çok azdır. En marjinal modellerimiz arasında olduğunu söyleyebilirim.

Uzun Abiye Elbiseler

En çok tercih edilen abiye stilidir. Genelde ayakları kapatacak, sadece topukları gösteren modeller tercih edilir. Yıkama ve ütüleme konusunda bizlere zorluk çıkarsa da olacak o kadar dedirtecek cinstendir.
Tabi mevsim faktörünün çok etkisi vardır. Kışın nerede ise hiç kısa abiye elbiseler görmememizin çok da ruhani sebepleri yoktur.
Açık deniz mavisi bu uzun abiyeler nisan mayıs aylarında görürüz. Bu tip modeller de büyük küpeler ve topuz saç modellerinin eşlik etmesi en doğrusudur.

Kısa Abiye Modelleri

Kısa uzun abiye tercihleri daha çok mevsimseldir. Kışın uzun, yazın kısa abiyeler tercih edilmektedir. Tabi bunu sadece mevsimsel değildir. Balolar, nişan, düğün ve özellikle kına gibi özel günlerde kısa abiyeler tercih edilmektedir. Ayrıca özel koktyler, iş toplantıları ve açılışlar da da sıkça kısa abiye modelleri görmekteyiz.

Beyaz Abiye Modelleri

Beyazın yeri ayrıdır. En masum, en özel duyguları sembol eder. Gelinliklerin de beyaz olmasının ana sebeplerinden bir tanesi de budur. Aslında beyaz abiye modelleri çok tavsiye edilmemektedir. Zira bir insan beyaz rengi hayatının sadece belli bir döneminde giymesi gerektiğini söylerler. Ama siz yine de beyaz bir abiye giymek isterseniz, kesinlikle sade olmasın. Zarif , güzel ve bol desenlere sahip, uzun modeller tercih edin.